Tatarák z lososa
Losos je ryba velmi bohatá na omega-3 mastné kyseliny, vitamíny a minerály, které podporují zdraví srdce, funkci mozku a celkovou pohodu. Zařazením lososa do svého jídelníčku si můžete dopřát chutný a zdravý zdroj bílkovin.

Zdroj: Family Market
Doba přípravy: 40 min
Počet porcí: 4
Ingredience:
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce dijonské hořčice
250 g Losos porce
mořská sůl a čerstvě mletý pepř dle chuti
1 lžíce olivového oleje
2 kusy nadrobno krájené šalotky
2 lžíce Zahradní bylinky
Postup:
Lososa nechte rozmrazit v ledničce.
Po rozmrazení nakrájejte na drobné kostičky a promíchejte s nasekanou cibulkou, olivovým olejem, citrónovou šťávou, dijonskou hořčicí a nasekaným koprem.
Ochuťte solí a čerstvě mletým pepřem a nechte 5 minut odpočinout.
Podávejte vychlazené, s opečeným toustovým chlebem, čerstvými bylinkami a dílky citronu.
Dobrou chuť vám přeje Family Market.
Autor: Family Market s.r.o.