Limanda se zeleninovým mixem Julienne
Jednoduché, rychlé, zdravé a výborné!
Zdroj: Family Market
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4
Suroviny:
2 lžíce kostiček cibule
800 g Filety z limandy
limetka
máslo
olivový olej
sůl
pepř
tymián
zelená petrželka
600 g Zeleninový mix Jullienne
Postup přípravy:
Filety z limandy vyjměte z obalu a nechte rozmrazit v lednici v misce přikryté víčkem.
Na rozpálené pánvi rozpusťte kousek másla s kapičkou olivového oleje, přidejte kostičky cibule a nechte mírně zesklovatět. Snižte teplotu, přisypte Zeleninový mix Julienne a krátce prohřejte (zhruba 8-10 minut).
Zeleninovou směs na závěr ochuťte solí a pepřem a promíchejte.
Filety z limandy omyjte a osušte papírovou utěrkou. Osolte, opepřete a okořeňte tymiánem. Na pánvi rozpalte trochu olivového oleje a při střední teplotě smažte filety zhruba 5 minut.
Servírujte posypané nasekanou zelenou petrželkou a s kouskem limetky.
Doporučujeme podávat s rozpečenými bagetkami (Pečivo mix) a bílým vínem.
Dobrou chuť vám přeje Family Market.
Autor: Family Market s.r.o.