Gastronomická oáza na jižní Moravě

05.10.2024 HZ Hotel s.r.o.

Pod vedením zkušeného šéfkuchaře Davida Viktorina se restaurace Chateau Petit stala gastronomickou perlou jižní Moravy. Jeho vášeň pro čerstvé, lokální suroviny a moderní kulinářské techniky se odráží v každém pokrmu.

Kulinářství na jižní Moravě


Chateau Petit:

V idylické krajině jižní Moravy, přímo v resortu Chateau deFrontiere (Hraniční zámeček), se nachází Chateau Petit – jedna z nejprestižnějších restaurací v oblasti. Tento podnik přináší unikátní kulinářský zážitek, který přesahuje běžné představy o venkovské gastronomii. Ať už zavítáte na krátký pobyt nebo si užijete delší dovolenou, personál restaurace vás bude hýčkat profesionálním servisem a provede vás světem výjimečných chutí.


Pod taktovkou šéfkuchaře Davida Viktorina

Chateau Petit vede uznávaný šéfkuchař David Viktorin, který své zkušenosti z renomovaných brněnských restaurací, jako je U Kastelána, přetváří v inovativní gastronomii. Viktorin staví na používání čerstvých, lokálních surovin a spojuje tradiční receptury s moderními technikami vaření. Díky tomu je menu restaurace dynamické a pravidelně se mění podle sezónní dostupnosti těch nejkvalitnějších surovin.


Důraz na lokální zdroje

Restaurace klade velký důraz na spolupráci s místními producenty – pěstiteli, farmáři a chovateli – aby zajistila maximální čerstvost každého pokrmu. Nabídka zahrnuje domácí pečivo, vlastní uzeniny, fermentovanou zeleninu a osvěžující limonády. Každé jídlo je připravováno s maximálním důrazem na detail a vyváženou kombinaci chutí.


Široká nabídka vín a koktejlů v moderním prostředí

Milovníci vína mohou vybírat z pestré nabídky moravských i zahraničních vín, která pocházejí z vinotéky přímo v restauraci. Pro hosty, kteří hledají zábavu, je k dispozici nejen vynikající kuchyně, ale i dvě bowlingové dráhy. Pro ubytované v hotelu Chateau de Frontiere je navíc k dispozici sezónní koktejlový bar u bazénu, kde si můžete vychutnat osvěžující alkoholické i nealkoholické drinky pod širým nebem.


Chef’s table Za Domem

Pro opravdové gurmány připravila restaurace v roce 2023 exkluzivní zážitek – venkovní Chef’s table Za Domem. Toto jedinečné posezení pro 12 osob se nachází v klidném prostředí mezi vzrostlými stromy a nabízí pokrmy připravované na otevřeném ohni, v peci na chléb nebo v udírně. Tento zážitek je ideální pro ty, kdo si chtějí vychutnat autentické chutě v přírodním prostředí.


Chateau Petit není jen restaurace – je to místo, kde se snoubí prvotřídní servis, láska ke kulinářskému umění a přátelská atmosféra. Ideální destinace pro každého, kdo hledá nezapomenutelný gastronomický zážitek v samotném srdci jižní Moravy.


Zdroj: HZ Hotel s.r.o.

Fota: HZ Hotel s.r.o.

Cestování Dovolená Rodina Zábava Zajímavost




Newsletter

Pravidelný přísun novinek, inspirace na každý den, podpora pro rodiče i sdílení zkušeností. Takový je Newsletter webu eMaminy.cz. Přihlaste se k jeho odběru a čtěte o tématech, které vám pomohou v náročném období nebo zpříjemní rodinný život. Buďte první, kdo se dozví o nových článcích, akcích a událostech. Prosíme, potvrďte odběr ve vaší e-mailové schránce. 

© 2024 eMaminy.cz, s.r.o.
by Media Heroes